To 18-åringer knivstukket i Oslo

Politiet etterlyser ung mann med hanekam-sveis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To 18 år gamle menn ble stukket ned med kniv i nærheten av Bislet i Oslo natt til søndag. Ingen er pågrepet i saken

- Begge knivofrene er sendt til Ullevål universitetssykehus. Begge må opereres. Tilstanden deres er uviss, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB klokka 05 søndag morgen.

Politiet fikk melding klokka 03.21 om knivstikkingen, som skjedde i krysset Pilestredet og Parkveien.

Flere vitner var i nærheten på vei hjem fra 17. mai-feiring, og politiet fant en kniv i gata, etter det Dagbladet.no forstår.

Kjente hverandre

- Det har trolig vært noe knuffing på forhånd. Vi er usikre på hendelsesforløpet. Det er også uklart om det er en eller to gjerningsmenn, men trolig er det to, sier Hjulstad.

- Vi tror de to ofrene kjente hverandre. De gikk i alle fall sammen da dette skjedde, sier operasjonslederen.

Gjerningsmennene skal være to menn i begynnelsen av 20-årene. Den ene hadde svarte klær og hanekam. Den andre hadde kort hår og mørk dress, har vitner opplyst til politiet. (NTB).

 VED HØGSKOLEN I OSLO:  To 18-åringer ble i natt knivstukket i krysset Parkveien/Pilestredet i Oslo sentrum. Høgskolen i Oslo i bakgrunnen i gamle Frydenlund bryggeri. Polititiet etterlyser en mann i 20-årene med hanekamsveis. Foto: TIPSER.NO/DANIEL D. LAABAK.
VED HØGSKOLEN I OSLO: To 18-åringer ble i natt knivstukket i krysset Parkveien/Pilestredet i Oslo sentrum. Høgskolen i Oslo i bakgrunnen i gamle Frydenlund bryggeri. Polititiet etterlyser en mann i 20-årene med hanekamsveis. Foto: TIPSER.NO/DANIEL D. LAABAK. Vis mer