Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To albanere drept i nye kamper i Kosovo

To kosovoalbanere ble drept og tre skadd da serbiske styrker angrep to landsbyer sørvest i Kosovo seint torsdag kveld, ifølge det kosovoalbanske informasjonssenteret i Pristina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skytingen fant sted i de to landsbyene Bela Crkva og Soknic sør for Orahovac, ifølge informasjonssenteret. Meldingen er ikke bekreftet av uavhengige kilder.

Samtidig meldte den kosovoalbanske menneskerettskomiteen at seks kosovoalbanere ble arrestert fredag i byen Vucitrn, 25 kilometer nord for Pristina. Komiteen mener arrestasjonene har forbindelse med kidnappingen av fem serbere fra samme område.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling