To alvorlig skadd i kollisjon på E18 i Aust-Agder

Front-mot-front-kollisjon ved Lauvåsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er alvorlig skadd etter at to personbiler kolliderte på E18 mellom Tvedestrand og Risør fredag. Alle de sju passasjerene i bilene ble sendt til sykehus.

Det var to personbiler som kolliderte front mot front ved Lauvåsen, mellom Songedumpa i Tvedestrand og Vinterkjærkrysset i Risør.

- En bil med to passasjerer kom over i motgående kjørefelt og traff en bil med en familie på fem, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt til NTB.

Føreren av bilen som kom over i feil kjørefelt, en kvinne på 22 år, fikk alvorlige bruddskader i ulykken. Passasjeren hennes, en mann på 21 år, ble lettere skadd.

I bilen som ble truffet, var det faren (38) som kjørte. Han fikk alvorlige bruddskader. Moren (38) som satt i passasjersetet ble lettere skadd, mens de tre barna er uskadde. Barna er alle under 10 år, og de ble sendt til legevakten i Arendal for sjekk.

Operasjonslederen opplyser at den 22 år gamle kvinnen har fått førerkortet beslaglagt. Han vet foreløpig ikke noe mer om årsaken til ulykken.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.34 fredag. Alle nødetater rykket ut til ulykkesstedet. E18 var stengt etter ulykken, og ifølge Agderposten oppsto det køer på flere kilometer i begge retninger. Fredag ettermiddag var veien igjen åpen.

(NTB)