To alvorlig skadet etter knivstikking i Bergen

Ble knivstukket i bryst og hjerteregionen av ukjent gjerningsmann.

ANGREPET MED KNIV:To personer er alvorlig skadet etter knivstikking ved Finnegans Irish Pub i Bergen natt til mandag. 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
ANGREPET MED KNIV:To personer er alvorlig skadet etter knivstikking ved Finnegans Irish Pub i Bergen natt til mandag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn er kjørt til Haukeland universitetssjukehus etter å ha blitt knivstukket utenfor puben Finnegans i Bergen sentrum natt til mandag. Begge er alvorlig skadet, og gjerningsmannen er ikke pågrepet, opplyser politiet på twitter rett før klokken 08 mandag.

Politiet fikk klokken 03.18 natt til mandag beskjed om at tre personer var blitt knivstukket, skriver Hordaland politidistrikt på Twitter.

- Vi fikk beskjed fra sykehuset rundt klokken halv åtte om at tilstanden deres er nedjustert fra kritisk til stabil, sier operasjonsleder Ronny Lentføhr til Dagbladet.

De to har stikkskader i bryst og hjerteregionen får Dagbladet opplyst.

Ifølge Bergensavisen var den tredje personen en dørvakt som hadde på seg en stikksikker vest, og som derfor slapp uskadd fra episoden. Mannen skal ifølge avisen være dørvakt på utestedet Ricks.

Ricks og Finnegans ligger ligger i samme bygg rett ved teateret Den Nationale scene, men har innganger på ulike gateplan.

Politiet leter etter en mann av Nord-afrikansk opphav.

Både politi og ambulansepersonell kom raskt til stedet, og politiet har foretatt avhører av vitner på stedet. Området rundt utestedet ble sperret av med politibånd, men disse er nå fjernet.

Ifølge TV 2 skal gjerningsmannen ha stukket fra stedet i en hvit varebil.