Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To antatt omkommet i Setesdal-brann

Politiet antar at de to savnede etter brannen i Valle i Setesdal søndag morgen befant seg i huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet antar at de to savnede etter brannen i Valle i Setesdal søndag morgen befant seg i huset.

Ved 6.40-tiden søndag morgen oppdaget en nabo at huset i Åmli i Valle kommune i Aust-Agder brant. Huset brant ned til grunnen. Politiet forsøkte i formiddagstimene søndag å finne ut hvorvidt huseieren og hans kamerat befant seg i huset.

- Vi antar nå at de befant seg i huset. Vi har snakket med personer som har observert dem der i natt, men har ikke fått dette sikkert bekreftet ennå, sier lensmann i Åseral, Svein Kåre Tjomsland, til NTB.

Ifølge Fædrelandsvennens nettutgave er den 60-årige huseieren og hans 69-årige kamerat begge fra samme område i Valle. De to skal ha vært sammen på et julebord lørdag kveld.

- Vi har prøvd å komme i kontakt med dem på ulike måter og har varslet familien, men dette har foreløpig ikke gitt noe resultat, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til NTB.

Kriminalteknikere jobber nå på stedet for å avklare brannårsaken, men foreløpig har branntomta vært for varm og røykfull til at teknikerne har kommet til.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media