To år gammel gutt omkom i brann i Sverige

Farmoren forsøkte forgjeves å redde han ut.

TRAGISK: En to år gammel gutt mistet livet i denne brannen i Sunne i Sverige i går. Ifølge Expressen.se skal guttens farmor forgjeves forsøkt å redde gutten fra flammene. Foto: STIG-BÖRJE AXELSSON
TRAGISK: En to år gammel gutt mistet livet i denne brannen i Sunne i Sverige i går. Ifølge Expressen.se skal guttens farmor forgjeves forsøkt å redde gutten fra flammene. Foto: STIG-BÖRJE AXELSSON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Årets aller første dag ble en sorgens dag for en familie nord for Sunne i Sverige.

For like før klokka 10.00 i går begynte familiens hus å brenne voldsomt. Da brannvesenet kom til huset var det totalt overtent.

Nå fryktes det at familiens to år gamle sønn er omkommet i brannen, skriver Expressen.se.- Ble redd og ville gjemme segTo-åringen ble passet på av sin farmor mens hans foreldre var borte.

Ifølge redningsmannskapet befant hun seg i 1.etasje i huset da brannen startet. Hun skal ha våknet av at det brant i naborommet.

Expressen skriver at farmoren så den to år gamle gutten. Hun skal både ha ropt på han og forsøkt å ta tak i han, men siden han løp motsatt vei av henne, lyktes hun aldri med dette.

- Hun gjorde det hun kunne for å få tak i gutten, men han snudde og løp inn i det brennende rommet igjen. Det kan skje at barn blir redde når det brenner og vil gjemme seg, sier redningsleder Pär Maltesson til Expressen.

Hoppet fra 2.etasjeEn 16 år gammel gutt var også hjemme da brannen startet. Han måtte hoppe ut av vinduet i 2.etasje for å unnslippe flammene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer