Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To år siden MH370 forsvant. Nå skal ny del være skylt i land i Afrika

På en strand i Mosambik på Afrikas østkyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En del av et flyvrak, trolig fra det savnede malaysiske MH370-flyet, er skylt i land på en strand i Mosambik på Afrikas østkyst, melder CNN.

CNN siterer en ofisiell amerikansk kilde på funnet. Vrakdelen skal være på vei til Malaysia for undersøkelser, ifølge den amerikanske kanalen.

MH370 er kjent som mysterieflyet etter at det forsvant sporløst med 239 personer om bord på vei fra Kuala Lumpur til Beijing 8. mars i 2014.

I august i fjor ble det funnet flyvrakdeler fra MH370 på øya Réunion i Det indiske hav.

Det har vært enorme søk i etterkant av forsvinningen, og søkeområdet var sentrert rundt vestkysten av Australia. Den lille øya der vrakdelene skylte opp i fjor er over 3000 kilometer unna søkeområdet.

Réunion ligger omtrent 4000 kilometer fra der man har antatt flyet gikk ned, og at de dermed har blitt ført med havstrømmene.

Tidligere har det blitt gjort et skofunn, og det har også blitt funnet våtservietter med selskapets logo. Etterforskningen har imidlertid ikke ført fram.

Dagbladet oppdaterer saken

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media