To av de døde var tidligere samboere

Lensmannen: Det var ikke flere til stede enn de tre som omkom i rekkehusbrannen.

TRE OMKOMMET:
Tre personer ble funnet omkommet etter en brann i et rekkehus på Solbergmoen i Buskerud i går kveld. To av de døde var tidligere samboere, bekrefter politiet overfor Dagbladet.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TRE OMKOMMET: Tre personer ble funnet omkommet etter en brann i et rekkehus på Solbergmoen i Buskerud i går kveld. To av de døde var tidligere samboere, bekrefter politiet overfor Dagbladet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MJØNDALEN (Dagbladet): To av de omkomne i brannen i Solbergelva søndag kveld var tidligere samboere. Det bekrefter lensmann Torill Sorte ved Nedre Eiker lensmannskontor til Dagbladet i ettermiddag.

Politiet vil ikke få den foreløpige obduksjonsrapporten eller lydloggen der den ene av de to døde kvinnene ringte 113, før tidlig tirsdag.

- Vi kjenner med sikkerhet identiteten til mannen som hadde adresse i leiligheten, og vi har også indikasjoner på hvem de to kvinnene er, selv om vi ikke har fått det offisielt bekreftet. Alle tre har barn, og de har tatt kontakt med politiet, sier lensmann Sorte til Dagbladet.

En kriminalsak Politiet har ingen indikasjoner på at det var flere enn de tre som omkom til stede i leiligheten.

På spørsmål om hvorfor Kripos er blitt bedt om å bistå, og om det lokale politiet regner dette som en kriminalsak, svarer lensmannen:

- En brannsak er en såkalt undersøkelsessak, som igjen er en kriminalsak, inntil vi vet noe helt sikkert om hva som har skjedd. Det kan være for eksempel levende lys, det kan være sigarettglør eller brannen kan være påsatt. Det kan vi ikke si med sikkerhet før kriminalteknikerne begynner å jobbe tirsdag og vi får den foreløpige obduksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.