To av dem har gått i Putin-eksil, én vil bli minister og actionmennene elsker ham

Dette er Putins kjendismenn.

PUTINS MENN: Gerard Depardieu (øverst til venstre) var lei skattenivået i Frankrike og fikk russisk statsborgerskap av Vladimir Putin. USA har ønsket å den spionsiktede NSA-varsleren Edward Snowden utlevert, men han har fått politisk asyl i Russland. De to tidligere actionheltene Mickey Rourke og Steven Seagal er skikkelige Putin-fans. Italias tidligere statsminister og milliardær Silvio Berlusconi har lenge vært Putin-venn, men hinter nå om at han søker enda mer støtte fra den russiske presidenten. Fotomontasje: NTB scanpix / Dagbladet
PUTINS MENN: Gerard Depardieu (øverst til venstre) var lei skattenivået i Frankrike og fikk russisk statsborgerskap av Vladimir Putin. USA har ønsket å den spionsiktede NSA-varsleren Edward Snowden utlevert, men han har fått politisk asyl i Russland. De to tidligere actionheltene Mickey Rourke og Steven Seagal er skikkelige Putin-fans. Italias tidligere statsminister og milliardær Silvio Berlusconi har lenge vært Putin-venn, men hinter nå om at han søker enda mer støtte fra den russiske presidenten. Fotomontasje: NTB scanpix / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sistemann i rekka er Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi. Forrige uke gikk milliardæren ut og sa at Putin ville gi ham russisk statsborgerskap og posten som landets økonomiminister.

Etter annekteringen av Krim i fjor ble Putin  internasjonalt fordømt for brudd på folkeretten, og opinionen i Vest snudde seg mot ham. Flere mektige kjendiser har imidlertid blitt tatt inn i Putins vide favn, av ulike årsaker.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer