Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To av tre mer negative til DNB etter Panama Papers

Tilliten til DNB i den norske befolkningen har falt kraftig etter avsløringene om at banken har hjulpet kunder med å plassere penger i skatteparadiset Seychellene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en meningsmåling InFact har gjort for VG, oppgir 67 prosent av dem som kjenner til saken, at tilliten til DNB er svekket, og at de er blitt mer negative til banken etter avsløringen av det som er blitt kjent som «Panama Papers».

23 prosent sier tilliten ikke har endret seg etter avsløringene, mens tre prosent sier de er blitt mer positive. Åtte prosent svarer «vet ikke».

Deltakerne i undersøkelsen fikk først spørsmål om de kjente til saken om Panama-papirene. Kun de som svarte ja (66 prosent), ble spurt om sin holdning til DNB.

- Vi forstår at denne saken skaper reaksjoner, og at folk blir skuffet. Nå jobber vi med å få alle kortene på bordet, og vi håper kundene ser at vi tar saken på alvor, sier informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram