Ap-bråket

To av Trond Giskes Ap-rådgivere har sagt opp

Stormen internt i Ap fortsetter med full styrke. Nå har to ansatte som jobbet tett med Trond Giske sagt opp jobbene sine.

SAGT OPP: To av Trond Giskes nærmeste på Stortinget har sagt opp jobbene sine i partiet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SAGT OPP: To av Trond Giskes nærmeste på Stortinget har sagt opp jobbene sine i partiet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Begge har jobbet tett med Trond Giske og var ansatt i rollene som politiske rådgivere i partiet.

De to ansatte er Bård Flaarønning og Anne Therese Gullberg. Begge bekrefter oppsigelsen overfor Dagbladet. De to slutter i jobben med nærmest umiddelbar virkning.

Flaarønning har vært Trond Giskes politiske rådgiver, pressekontakt og nærmeste medarbeider de siste åra.

- Jeg kan bekrefte at jeg skal slutte. Det er naturlig siden jobben min var å være rådgiver til Trond Giske som nestleder, noe han ikke lenger er. Da ble dette et riktig tidspunkt for meg å søke nye utfordringer, sier Flaarønning til Dagbladet.

Giske-støtter

Gullberg tilhørte finansfraksjonen Giske ledet som finanspolitisk talsperson før han mistet vervet som følge av varslingene mot ham.

- Jeg har hatt givende og spennende år i Arbeiderpartiet, men nå er tiden kommet for å gjøre noe nytt, sier Anne Therese Gullberg til Dagbladet.

Hans Kristian Amundsen, sekretariatsleder for Ap på Stortinget, har ikke besvart Dagbladets henvendelser fredag formiddag.​ Han er deres formelle leder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer