Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To barn (5 og 7 år) savnet på Sola

Funnet i god behold.

VAR UTE OG LEKTE:  Det er satt i gang en leteaksjon etter en sju år gammel jente og en fem år gammel gutt. De ble meldt savnet da de ikke kom inn etter å ha vært ute og lekt i Fjordvegen på Sola, merket med rød pil på kartet. Kart: Google Maps
VAR UTE OG LEKTE: Det er satt i gang en leteaksjon etter en sju år gammel jente og en fem år gammel gutt. De ble meldt savnet da de ikke kom inn etter å ha vært ute og lekt i Fjordvegen på Sola, merket med rød pil på kartet. Kart: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En savnet gutt (5) og jente (7) er funnet i god behold på Sola. De hadde søkt tilflukt i en bil, melder Rogalands Avis. Det var ingen andre personer i eller ved bilen.

Barna ble meldt savnet klokka 14.24, en time etter at barna ble sist sett mens de lekte med sparkesykkel i Fjordvegen, et boligfelt i kommunen. Et større apparat, inkludert redningshunder og Sea King-helikopter, ble satt inn i søket.