Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To barn alvorlig skadd i påkjørsel

Ei 13 år gammel jente og en ett år gammel gutt ble alvorlig skadd da de ble påkjørt av en moped i Eide kommune i Møre og Romsdal ved 19.15-tiden søndag. Mopedisten stakk fra åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ett år gamle gutten lå i barnevogna som ble trillet av 13-åringen. Begge ble søndag kveld fløyet med luftambulanse i St. Olavs Hospital i Trondheim. Den 13 år gamle jenta lå natt til mandag på operasjonsbordet og tilstanden hennes blir betegnet som uavklart, får NTB opplyst ved sykehuset. Hvor alvorlig skadd ettåringen er, var ikke klart ved 01-tiden mandag.

En 15 år gammel gutt som er mistenkt for å ha kjørt på de to barna, stakk av etter påkjørselen, men ble pågrepet klokken 22 søndag kveld.

- Gutten ble funnet etter at vi satte inn en hund i letingen etter ham. Han har fått tilsyn av lege og er ikke avhørt, opplyser operasjonsleder Erling Strøm i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

15-åringen, som ikke er gammel nok til å kjøre moped, hadde lånt sykkelen av en kamerat.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media