To barn fant mannshode

De to barna lekte da de fant hodet fastfrosset i isen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet forsøker nå å identifisere den døde. Ifølge Aftonbladet.se er den omkomne en mann mellom 20 og 40 år.

Fastfrosset

De to barna lekte nær en bro ved Nissan i Halmstad da de gjode de makabre funnet. Hodet var fastfrosset i isen og foreldrene til barna varslet raskt politiet i ettermiddag.

- Vi tror hodet tilhører en mann mellom 20 og 40 år. Det er vanskelig å si. Men det er et mannshode, det er det ingen tvil om, sier Lars Hamrén, sjef for avdelingen for grov kriminalitet i Halland.

Savnet 22-åring

En 22-åring er meldt savnet siden lørdag. Politiet går nå igjennom sitt register over savnede personer. Og blant disse har de funnet 22-åringen som forsvant i Halmstad i helga. Ingen har hørt fra han siden han snakket i telefonen med en bekjent ved midnatt natt til lørdag.

22-åringen bodde hos sine foreldre, og når han ikke kom hjem varslet de politiet.

Hodet har ligget i vannet i kort tid. Politiet avviser derfor ikke at det kan finnes en kobling mellom funnet og den savnede.

- Vi kan ikke utelukke noen ting. Selvsagt er foreldrene til gutten urolige. Alle som har meldt noen savnet blir urolige i slike tilfeller, sier Lars Hamrén.

Hvor lang tid hodet har ligget i vannet har man ikke brakt på det rene ennå. Den lave temperaturene

- Om det dreier seg om en dag, en uke eller en måned er vanskelig å si, sier Hamrén.

Funnet er nå sendt til rettsmedisinere i Lund. Der skal de forsøke å fastslå dødsårsaken og identifisere mannen ved hjelp av tannkort fra forsvunnede personer.

Politiet har sperret av funnplassen og driver nå med tekniske undersøkelser.

HER BLE HODET FUNNET:</B> Et menneskehode ble mandag funnet i elven Nissan i Halmstad. Det er uvisst hvor lenge hodet har ligget i vannet.