To barn hardt skadd - to pågrepet

To små barn ble funnet hardt skadd utenfor en leilighet i Stockholm. En kvinne og en mann er pågrepet og varetektsfengsla. Mannen skal være barnas far.

ETTERFORSKER: Et stort oppbud av utrykningskjøretøy var på plass i Hässelby i Stockholm. Foto: Jonas Ekstörmer / TT / NTB
ETTERFORSKER: Et stort oppbud av utrykningskjøretøy var på plass i Hässelby i Stockholm. Foto: Jonas Ekstörmer / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To små barn, under ti år, ble funnet hardt skadd utenfor ei boligblokk i Hässelby nordvest i Stockholm søndag kveld.

Politiet tror de kan ha vært utsatt for et drapsforsøk, og en mann i 45-åra er mistenkt og pågrepet, skriver Expressen. En kvinne er også pågrepet.

- Vi mistenker at de har falt fra stor høyde, opplyser Helena Boström Thomas, pressetalskvinne for Stockholms-politiet til avisa. Barna ble kjørt til sykehus.

Barnas far

Ifølge Expressens opplysninger er mannen barnas far. Han skal ha knivstukket barna i leiligheten og deretter kastet dem ut av et vindu, ifølge Expressens opplysninger.

Mannen, som ble funnet inne i en leilighet i blokka, var selv skadd.

Det er satt i gang en etterforskning av det som ses på som et drapsforsøk, ifølge Aftonbladet.

Foto: Jonas Ekstörmer / TT / NTB
Foto: Jonas Ekstörmer / TT / NTB Vis mer

45-åringen er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk, erfarer Expressen. En kvinne er også pågrepet.

- To voksne er pågrepet og varetektsfengslet, sier Helena Boström Thomas ved politiets regionale kommandosentral til Aftonbladet.

Begge har en relasjon til barna, sier Boström til Expressen.

Det var en forbipasserende som oppdaget de to barna på bakken i 21.45-tida. I løpet av søndag kveld og natt til mandag ble det gjennomført en større aksjon med politi og redningstjeneste. To ambulansehelikoptre ble også kalt til stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer