KRASJ:  Seks personer ble skadd i kollisjonen mellom en buss og personbil i Rogaland. Tilstanden til tre betegnes som livstruende og kritisk. Foto: Ronny Hjertås
KRASJ: Seks personer ble skadd i kollisjonen mellom en buss og personbil i Rogaland. Tilstanden til tre betegnes som livstruende og kritisk. Foto: Ronny HjertåsVis mer

To barn og en mann livstruende skadd i kollisjon med buss

- Nå tenker vi bare på å redde liv, opplyser sykehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En personbil og en buss krasjet i dag på fylkesvei 45 ved Oltedalsvannet i Rogaland. Seks personer som satt i personbilen ble sendt til sykehus med skader, tre av dem er kritisk skadd, opplyser Stavanger Universitetssjukehus til Dagbladet.

- Det er to barn, to søsken, og en mann, føreren av bilen, som er kritisk skadd. Vi vet ikke noe om alder foreløpig, det tenkes bare på å redde liv, sier kommunikasjonssjef Gottfred Tunge ved sykehuset til Dagbladet.

- De tre andre som var i bilen pådro seg lettere skader og er til observasjon, legger han til.

Politiet opplyser til Dagbladet at bussen trolig kom over i motgående kjørefelt da den skulle passere en bil som skulle ta av veien.

- Da den svingte unna kolliderte den med personbilen. Vi er i ferd med å avslutte arbeidet på stedet, ulykkesgruppa har vært der allerede, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt.

Han bekrefter at bussjåføren var alene i bussen da ulykken skjedde. Han skal ha kommet fra det uten fysiske skader.

Det var glatt på stedet da ulykken skjedde, bekrefter Løklingholm.