Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- To barn på sju og seksten år drept i rakettangrep i Øst-Ukraina

Rakett slo ned i hus.

INNTOG: Natt til søndag satte ukrainske soldater i gang en større operasjon i Donetsk, og de har tatt tilbake nesten hele territoriet rundt flyplassen utenfor byen. Foto: EPA / NTB scanpix
INNTOG: Natt til søndag satte ukrainske soldater i gang en større operasjon i Donetsk, og de har tatt tilbake nesten hele territoriet rundt flyplassen utenfor byen. Foto: EPA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To barn på sju og seksten år ble drept da en rakett slo ned i et hus i Øst-Ukraina, opplyser ukrainske myndigheter.

Angrepet skjedde i byen Vuhlehirsk søndag, og en ni år gammel jente ble også såret i angrepet, ifølge det ukrainske forsvarsdepartementet.

Urolighetene i Øst-Ukraina fortsetter til tross for våpenhvilen som de stridende partene ble enige om i september i fjor.

Natt til søndag satte ukrainske soldater i gang en større operasjon i Donetsk, og de har tatt tilbake nesten hele territoriet rundt flyplassen utenfor byen.

Prorussiske separatister har de siste ukene tilkjempet seg kontrollen over flyplassen øst i Ukraina.

Ifølge den ukrainske forsvarstalsmannen Andrij Lysenko har operasjonen gjenopprettet frontlinjen til tidligere status quo. De ukrainske styrkene har derfor ikke brutt den tolvpunkts fredsplanen, som ble forhandlet fram i Minsk i fjor høst, mener han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media