Dommedagssekt:

To barn savnet. Fant likrester på stefarens eiendom

Politiet sier de har funnet likrester på eiendommen til en mann i Idaho. De har i lang tid etterforsket forsvinningen til de to barna til hans nye kone.

INNBRAKT Chad Daybell er brakt inn til politiet etter at de skal ha gjort funn av likrester på eiendommen hans i Idaho. Foto: Dennis Fujimoto/The Garden Island via AP, Pool, File
INNBRAKT Chad Daybell er brakt inn til politiet etter at de skal ha gjort funn av likrester på eiendommen hans i Idaho. Foto: Dennis Fujimoto/The Garden Island via AP, Pool, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Chad Daybell, som er gift med de forsvunnede barnas mor, Lori Vallow Daybell, er innbragt, men foreløpig ikke siktet, etter at politiet gjorde de grufulle funnene på eiendommen hans i Rexburg i Idaho, melder AP.

De to barna Joshua «JJ» Vallow (7) og Tylee Ryan (17) har vært forsvunnet siden september i fjor, og politiet sier at Chad og Lori Daybell løy om hvor de befant seg før de stille forlot Idaho. De ble funnet flere måneder seinere på Hawaii.

Ekteparet er også blitt etterforsket av politiet etter at begge deres tidligere ektefeller døde i fjor.

Komplisert sak

- Gjennom denne etterforskningen har etterforskerne funnet det de tror er likrester som foreløpig ikke er identifisert, opplyser assisterende politisjef i Rexburg, Gary Hagan, i en uttalelse.

Lori Vallow Daybell er allerede siktet for å ha forlatt barn og for å hindre etterforskningen. Hun sitter varetektsfengslet, og har nektet straffskyld.

Hele den svært kompliserte saken skal ha startet i fjor sommer da Lori Daybells bror skjøt og drepte hennes fraseparerte ektemann, Charles Vallow, i Phoenix. Broren sa at skytingen var selvforsvar. Han døde selv i desember av blodpropp i lungene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer