SKADET: To barn ble sendt til legesenter etter å ha pådratt seg kuttskader i Sommarland i Bø. Foto: Sommarland i Bø
SKADET: To barn ble sendt til legesenter etter å ha pådratt seg kuttskader i Sommarland i Bø. Foto: Sommarland i BøVis mer

To barn skadd i Sommarland i Bø

To ble sendt til legesenter og flere andre fikk lettere kuttskader etter å skadet seg på metallskinne i basseng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere barn og unge har fått lettere kuttskader og to er sendt til legesenter etter at duken revnet i bassenget i en av attraksjonene i Sommarland i Bø.

Ulykken skjedde ved Sommarlandelva, en 270 meter lang kunstig elv som renner som en del av attraksjonen Flow Rider. Den lager en strøm som gjør at elva er i konstant bevegelse.

- Det som har skjedd er at duken i bunn av dette bassenget av en eller annen grunn har løsnet eller revnet. Det har ført til at en metallskinne har blitt blottlagt, som de skadde har kuttet seg på, sier markedssjef Erik Andersen til NTB.

Videre opplyser han at to personer ble sendt til behandling på legesenteret i Bø, derav én som måtte sy.

- Vi er usikre på hvilken behandling den andre fikk, men det var heldigvis ingen alvorlige skader, sier Andersen, som understreker at hendelsen i seg selv er alvorlig nok.

Attraksjonen er stengt og tømt for gjester som følge av ulykken og blir ikke åpnet igjen før alt er reparert.

Foreløpig er det uklart hva som førte til at duken revnet. Andersen opplyser at de har folk på stedet som inspiserer duken og forsøker å komme til bunns i hva som har skjedd.

(NTB)