To biler har krasjet i Oslo. Én hardt skadd, én stakk fra stedet

Porsche og Nissan krasjet.

TO BILER INVOLVERT: En person har løpt fra stedet, sier politiet. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
TO BILER INVOLVERT: En person har løpt fra stedet, sier politiet. Foto: Tipser.no/Daniel D. LaabakVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person har stukket fra en bilulykke på St. Hanshaugen i Oslo, etter at to biler krasjet inn i hverandre søndag kveld.

Èn person er skadd og sendt til Ullevål.

Tidligere meldte politiet at det var tre biler involvert i ulykken, og at flere personer hadde stukket av. Det var ikke riktig, sier de i 23.45-tida.

- Sikret spor - Føreren av Porschen stakk fra stedet. Den andre personen ble fraktet til Ullevål sykehus. Det er ikke andre involverte, sier operasjonsleder Sven Martin Ege.

- Vi har sikret oss spor på stedet, og vitneforklaringer på stedet har gitt oss et bedre bilde av hva som skjedd.

- Vi leter ikke lenger etter personen som stakk av. Vi har avsluttet søket. Vi har såpass mye informasjon å gå på at vi nok bare kan be vedkommende møte oss, sier Ege.

- Det var tre biler som hadde kjørt i hverandre. Vi var redd for at noen hadde satt seg fast. Da vi kom fram lå det en kar på utsida av bilen. Det var en veldig dramatisk melding som kom inn til oss, sier operasjonsleder Martin Ege like før klokka 23.

- Politihelikopter - Det var ikke mange nok personer på stedet, så vi forsto at noen har løpt fra stedet. Det er også vitner som forteller oss det, sier han.

Politiet ber om tips i saken.

HINDRER TRAFIKKEN: Bussen sliter med å komme fram etter ulykken der to personer er hardt skadd. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
HINDRER TRAFIKKEN: Bussen sliter med å komme fram etter ulykken der to personer er hardt skadd. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer

- Både i forhold til ulykken, men også i forhold til hva som kan ha skjedd før det, sa Ege tidligere søndag kveld. 

Kollektivtrafikken i området ble påvirket av ulykken. Trafikken går i 23.40-tida som vanlig igjen.

Flere har observert et helikopter i området over St. Hanshaugen.

- Vi har et politihelikopter som er på patrulje litt over alt. Det har blant annet filmet for oss i forbindelse med brannen i eneboligen i Bjerkealléen i Oslo, sier Ege.

Dagbladet kommer med mer.