To biler i brann i Oslo

To biler har fått store materielle skader etter en brann på Rommen i Oslo.

BRANN: Like før midnatt søndag ble politiet varslet om brann i to biler på Rommen i Oslo. Foto: PhotoRunner
BRANN: Like før midnatt søndag ble politiet varslet om brann i to biler på Rommen i Oslo. Foto: PhotoRunner Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like før midnatt søndag ble Oslo politidistrikt varslet om at det var full fyr i to biler på Rommen i Oslo. Operasjonsleder Line Skott forteller til Dagbladet at det var tre personer som så brannen, som varslet dem.

- Vi ble varslet klokka 23.59 av en vekter som tilfeldigvis var på stedet. Vi ble også varslet av to andre som hadde sett brannen. Brannen startet i en Tesla og spredte seg til en annen personbil på stedet, sier Skott til Dagbladet.

Raskt slokket

Brannvesenet var på stedet etter kort tid, og allerede etter 15 minutter hadde de slokket brannen.

- Teslaen blir tauet bort for ytterligere undersøkelser, som vi håper at skal kunne kartlegge årsaken til brannen. Det er ingenting som tyder på at den er påsatt, sier Skott.

Politiet har varslet eieren av Teslaen om at bilen har fått store materielle skader. Skott forteller at eieren har forklart at Teslaen ble parkert klokka 18 søndag kveld, altså timer før politiet ble varslet om brannen.

- Brannvesenet ønsker å ha kontroll på Teslaen de neste 24 timene, for å utelukke at en ny brann blusser opp, sier Skott til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer