To bingoran kobles mot Sund-drapet

Kort tid før Inger Sund (69) ble overfalt og drept, ble to andre bingospillere ranet. Den ene hadde vært på M16 Bingo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå undersøker politiet om det er en sammenheng mellom ranene og overfallet på Inger Sund. Dagbladet kjenner til at politiet har rettet søkelyset mot et spesielt kriminelt miljø som overvåker eldre bingogjester i de mest populære bingohallene.

Spilte på samme bingo

Det var også to eldre bingogjester - henholdsvis en mann og en kvinne - som ble ranet kort tid før Inger Sund ble overfalt i leiligheten sin på Adamstuen i Oslo.

Den mannlige bingospilleren, som er i 70-åra, hadde vunnet en stor gevinst på M16 Bingo, samme bingo som Inger Sund var på den siste kvelden. Mannen ble overfalt da han var på vei hjem til fots.

Tyvene truet til seg hele bingopremien. Politiet fikk ikke vite om ranet før de gjorde en rundspørring blant bingogjestene. Ingen personer er siktet i forbindelse med ranene.

Dagbladet skrev i går at kriminelle har begynt å overvåke bingogjester, fordi de anser eldre mennesker som et lett bytte - i forhold til å rane bensinstasjoner eller postkontorer. Politioverbetjent Finn Abrahamsen bekrefter Dagbladets opplysninger.

- Det kan se ut til at enkeltpersoner eller grupper av kriminelle overvåker eldre mennesker som spiller bingo, for så å følge etter og rane dem på tur hjem, sier Abrahamsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer