Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To brødre funnet døde i brønn

Faren er pågrepet i Italia

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brannmannskapene som skulle redde en tenåringsgutt som hadde falt ned i en gammel brønn, gjorde en grufull oppdagelse da de skulle sikre brønnen.

I den italienske byen Gravina sør i Italia fant mannskapene to døde gutter som har vært savnet i mer enn 18 måneder, melder Sky News.

De to brødrene, tolv år gamle Francesco og storebror Salvatore Pappalardi på 14, forsvant i juni 2006. Nå er faren Filippo i varetekt, mistenkt for drapet på sønnene.

- Ble de dumpet levende?

Francesco og Salvatore ble sist sett mens de spilte fotball i gata utenfor familiens hjem. Mannskapene som skulle sikre brønnen etter å ha reddet Michele, fant rester av klærne til brødrene. Politisjefen i den nærliggende byen Bari, er ikke i tvil om at det er de to savnede guttene som ble funnet.

- Det er ingen tvil om at dette er levningene til Francesco og Salvatore Pappalardi. Det vi må finne ut av nå er om de falt ned i brønnen, om de ble dyttet ned eller om de allerede var døde og ble dumpet i brønnen, forklarte politisjef Vincenzo Maria Speranza.

Lå i fosterstilling

De to guttene lå begge i fosterstilling da de ble funnet, skriver Daily Mail.

HVA SKJEDDE MED FRANCESCO OG SALVATORE? De to brødrene ble funnet døde i en brønn sør i Italia i dag. Fotomontasje: AFP/Scanpix
HVA SKJEDDE MED FRANCESCO OG SALVATORE? De to brødrene ble funnet døde i en brønn sør i Italia i dag. Fotomontasje: AFP/Scanpix Vis mer

Francesco og Salvatore lå 15 meter fra hverandre, noe som gjør at politiet tror de var i live da de ble kastet i brønnen.

- De lå ikke så nære hverandre som du skulle forvente hvis de hadde blitt kastet ned sammen, sier en kilde til Daily Mail.

Ville aldri blitt funnet

Politisjefen tror at de brødrene aldri ville blitt funnet hvis det ikke var for at tenåringsgutten Michele falt ned i brønnen mens han spilte fotball.

Nå venter mamma Rosa Carlucci på at politiet skal få hentet opp sønnene fra brønnen.

- Livet mitt er over. Jeg vil ikke flytte vekk herfra. Jeg har rett til å det minste se de døde som har blitt revet vekk fra meg.

Brannsjef Giovanni Micunco mener det vil bli vanskelig å hente opp de døde guttene.

- Å hente opp levningene vil bli vanskelig og vi vil trolig grave en sjakt ned ved siden av brønnen for å få dem trygt opp til overflaten.

image: To brødre funnet døde i brønn
ETTERFORSKER: Politiet etterforsker funnet av de to brødrene, som ble funnet i en brønn ved et forlatt hus i Gravina.
SØNNENE FUNNET DØDE: Mamma Rosa Carlucci.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media