To brødre siktet etter skyting i New Orleans

20 mennesker ble truffet av skuddene, blant dem en tiåring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To brødre er siktet for å ha skutt mot en morsdagsparade i New Orleans sist søndag.

De to brødrene er 19 og 24 år gamle og tilhører ifølge politiet et gjengmiljø i New Orleans. Politiet sa tidlig at skytingen ikke kunne kalles terror, men at det dreide seg om gatevold, noe byen har vært rammet av mange ganger tidligere.

Begge siktet Brødrene ble pågrepet torsdag, først den yngste, så den eldste. Begge er siktet for 20 tilfeller av drapsforsøk, opplyser politiet.

Fire andre personer er siktet i forbindelse med saken, blant annet for å ha hindret etterforskningen og for å ha hjulpet 19-åringen med å skjule seg for politiet.

Gjeng Ifølge politimester Ronal Serpas tilhører de to en gjeng kalt Frenchman-Derbigny Boys. Begge er tidligere kjenninger av politiet. 24-åringen var ute på prøve etter å ha sonet en narkotikadom, og politiet skal ha funnet både kokain og heroin under pågripelsen.

Den yngste broren var løslatt mot kausjon da skytingen mot paraden skjedde. Han er fra før av siktet for blant annet ulovlig besittelse av våpen og besittelse av heroin.

(NTB)


PRESSEKONFERANSE: Her snakker ordfører Mitch Landrieu på en pressekonferanse i dag. Foto: AP Photo/Matthew Hinton/NTBScanpix
PRESSEKONFERANSE: Her snakker ordfører Mitch Landrieu på en pressekonferanse i dag. Foto: AP Photo/Matthew Hinton/NTBScanpix Vis mer