Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To busser ble blåst av veien på Vigra

Politiet advarer om ekstreme vindforhold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To busser - derav én flybuss med passasjerer - har i morgentimene blåst av veien på Vigra, melder Sunnmøre politidistrikt. De opplyser at tre personer er lettere skadd. Sjåføren var alene i den andre bussen. Vedkommende ble ikke skadd.

Også en bil har blitt blåst i grøfta ved Søvik, opplyser politiet, som advarer mot å bevege seg ute i vindstyrker de beskriver som «orkan i kastene». Politiet har bl.a. sperret brua ut til Giskeøya, i tillegg til Godøytunnelen.

Mens de verste vindene etter gårsdagens storm over Sør-Norge har løyet, blåser det fortsatt kraftig mange steder. En rekke morgenfly er innstilt eller forsinket. I tillegg gir nedbørsmengdene - gjerne i form av snø eller regn som har blitt underkjølt - vanskelige kjøreforhold.

- Snøværet kan gi trafikale utfordringer. Kjør forsiktig, var sa Hordaland politidistrikt i 05-tida.

I kartet til høyre kan du se de viktigste veimeldingene for øyeblikket. De kan også leses på nettsidene til Statens vegvesen.

Saken oppdateres.