<strong>RANET:</strong> Politiet har sperret av DnB NOR i Drøbak, og jakter nå en mann med palestinaskjer. Foto: Vegard M. Aas/Presse 3.0
RANET: Politiet har sperret av DnB NOR i Drøbak, og jakter nå en mann med palestinaskjer. Foto: Vegard M. Aas/Presse 3.0 Vis mer

To DnB NOR-filialer knivranet med en halvtimes mellomrom

Politiet tror de har pågrepet ransmannen i Heer i Frogn kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): DnB NOR både i Drøbak og Vestby er ranet, med en halvtimes mellomrom. Gjerningsmannen var ikledd olabukse, blå genser med hette og et palestina-skjerf, og skal ha truet med kniv begge steder.

På begge steder er det observert en rød bil og politiet jobber ut fra en teori om at det kan være samme gjerningsperson, skriver politiet i en pressemelding.

Pågrepet en mann Politiet har ikke fått melding om at noen er fysisk skadet under ranene. Gjerningspersonen skal ikke ha fått med seg penger fra Vestby. Han skal ha fått med seg et mindre pengebeløp fra Drøbak.

Politiet opplyser nå i en pressemelding at de har pågrepet en mann på Heer i Frogn kommune som de tror er mannen bak ranene.

- Ingen skadd Informasjonsdirektør Thomas Midteide i DnB NOR sier til Dagbladet at banken ikke har fått melding om skadde.

- Vi kan bekrefte at det har vært ran og politiet har satt i gang med etterforskning. Vi sender opp vårt kriseteam, som først og fremst skal ta vare på kundene som var i filialene og våre ansatte, sier Midteide til Dagbladet.

Midteide kan ikke si noe om hvor mange kunder som var i filialene da ranerne slo til.

På frifot Raneren skal ikke ha fått med seg penger fra filialen i Vestby. — Dette er et rådgivningskontor og inneholder ikke kontanter, sier Midteide til NTB.
DnB NOR i Drøbak ble utsatt for et brutalt ran også 13. mai. Da fikk raneren med seg 100 000 kroner, hovedsakelig i tusenlapper.

Til tross for at politiet gikk ut med overvåkningsbilder dagen etter ranet, er gjerningsmannen fortsatt ikke pågrepet.

Dagbladet kommer med mer.

<strong>STENGT:</strong> Raneren fikk ikke med seg et stort utbytte, men det nøyaktige beløpet er ikke kjent. Foto: Vegard M. Aas/Presse 3.0
STENGT: Raneren fikk ikke med seg et stort utbytte, men det nøyaktige beløpet er ikke kjent. Foto: Vegard M. Aas/Presse 3.0 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer