To døde i eksplosjons- artet brann på Jørpeland

- Pårørerende til de antatt omkomne er varslet.

TO DØDE:  To personer er funnet omkommet etter at det brøt ut brann i en leilighet på Jørpeland i Rogaland. Foto: NTB Scanpix.
TO DØDE: To personer er funnet omkommet etter at det brøt ut brann i en leilighet på Jørpeland i Rogaland. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 17.37 onsdag kveld fikk brannvesenet i Rogaland inn en melding om en eksplosjonsartet brann i en leilighet på Jørpeland i Strand kommune i Rogaland. Da var det full overtenning i bygningen.

Klokka 19.30 var brannen slukket, og brannvesenet gikk deretter inn med røykdykkere og fant én person omkommet. Etter et større finsøk i leiligheten fant de ytterligere en person død. Pårørende varslet Leiligheten hvor brannen brøt ut, ligger over et veterinærkontor. På adressen hvor brannen fant sted er det totalt registrert ni personer fordelt på flere leiligheter, men de andre ble raskt gjort rede for kort tid etter at brannen var slukket.

- Pårørende til de antatt omkomne er varslet. Vi er ikke hundre prosent sikre på identiteten, men vi har en formening om hvem det kan være og derfor ønsker vi ikke gå ut med kjønn og klar identitet akkurat nå, sier operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, Geir Gjesdal, til Dagbladet.

- Det vi kan si er at det trolig var to eldre personer som omkom i denne brannen, men det vil nærmere undersøkelser kunne stadfeste, sier operasjonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer