To døde i Oslo-leilighet

To menn ble funnet døde i en lånt leilighet i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To menn av utenlandsk opprinnelse ble i ettermiddag funnet døde i en leilighet i Oslo sentrum. Det er ukjent hva som er årsaken til at de to mennene døde.

- Noen venner ringte inn en bekymringsmelding i 15-tiden i dag. To timer etter, klokka 16.50 tok vi oss inn i leiligheten i Maridalsveien gjennom et vindu. Der fant vi to menn som var døde, opplyset Kriminalvakten i Oslo til Dagbladet.no tidligere i dag.

Kriminalteknikere fra politiet har undersøkt leiligheten i hele kveld. Klokken 23 er de fortsatt på stedet, men politiet tror ikke det ligger noe kriminelt bak dødsfallene.

- Vi må vente til obduksjonen er klar før vi kan si hva de døde av. Før det er det farlig å konkludere. Men det er ingen ting som tyder på at de er blitt utsatt for noe kriminelt så langt, sier vaktleder Lennart Kyrdal.

- Mistenker dere at de to har tatt en overdose?

- Det kan være hva som helst, vi utelukker ingenting, sier Kyrdal.

De to mennene er ikke ennå ikke identifisert.

- Mannen som eier leiligheten har lånt den bort til en kamerat, en 35 år gammel mann. Det er sannsynlig at en av de døde er denne kameraten. Men vi vet ikke dette helt sikkert ennå. Den andre mannen vet vi ikke hvem er, sier Kyrdal.

MARIDALSVEIEN:
Kriminalteknikere fra Oslo politiet undersøker leiligheten der to menn ble funnet døde i dag. Foto: Arnhild Aass Kristiansen
MARIDALSVEIEN: Kriminalteknikere fra Oslo politiet undersøker leiligheten der to menn ble funnet døde i dag. Foto: Arnhild Aass Kristiansen Vis mer

Leiligheten de to ble funnet i vil nå trolig bli stengt av til resultatet av obduksjonen er klar, opplyser politiet.

To døde i Oslo-leilighet