Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To døde i trafikkulykke i Tana

Det var Stig Olaf Pedersen (25) fra Tana og Kjetil Myhre (27) fra Båtsfjord som omkom i en trafikkulykke i Tana tidlig tirsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde på riksvei 98 i Boftsa i Tana kommune i 06.30-tiden tirsdag morgen. Ulykkesbilen fikk skrens og kjørte av veien.

I bilen var det i tillegg til de omkomne tre personer på henholdsvis 15, 17 og 26 år. De pådro seg bare mindre skader i ulykken, og ligger på Kirkenes sykehus.

- Det er mistanke om at bilen hadde svært høy hastighet da den kjørte av veien like etter en sving, sier lensmannsbetjent Britt Elin Hætta Isaksen ved Tana lensmannskontor til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling