To dødsulykker natt til mandag

I Hordaland og Vest-Agder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til mandag omkom to personer i to forskjellige dødsulykker.

En person omkom da en motorsykkel med to personer kjørte i autovernet utenfor Mandal i Vest-Agder. Den omkomne ble erklært død på stedet, ifølge politiet.

- Den skadde er sendt til Kristiansand sykehus i luftambulanse, sier Miriam Stausland, operasjonsleder i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Tilstanden til den skadde er ikke kjent.

Operasjonslederen forteller videre at ulykken skal ha skjedd på en kommunal vei utenfor Mandal. Politiet fikk melding om ulykken klokka 05.16 tidlig mandag morgen av ambulanse-sentralen.

- Teknikere og ulykkesgruppa er på vei ut dit nå, sier operasjonslederen.

I Hordaland er en mann omkommet i en bilulykke på E39 i Romarheimsdalen i Låndås kommune nord for Bergen. Politiet fikk melding om ulykken klokka 02.30 natt til mandag. En annen mann ble også skadd i ulykken, som involverte en varebil, en personbil og en hjort.

- Den skadde er kjørt til Haukeland sykehus og var tilsynelatende oppegående da politiet var på stedet, men tilstanden er ikke kjent ennå, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Ulykkesårsaken er ikke kjent for politiet, som forteller at Statens vegvesen arbeider på stedet for å få rede i hvordan ulykken skjedde.

- Hvordan hjorten er involvert, er det vanskelig å si. Den ble funnet omtrent 50 meter fra en av bilene, sier operasjonsleder Magnussen, som forteller at de ikke har noen mistanker om promillekjøring.

Dagbladet oppdaterer saken.