Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To dødsulykker på Sunnmøre

To personer mistet livet og en tredje ble alvorlig skadd i tre trafikkulykker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 9-tida søndag morgen ble en forbipasserende oppmerksom på en personbil som hadde kjørt av veien på riksvei 661 ved Tennfjord i Haram kommune. Da politiet kom fra, fant de føreren død i bilen. Han omkom trolig momentant. Det var ingen vitner til utforkjøringen, som antakelig har skjedd i 5-6-tiden om morgenen. Bilen hadde store skader da den ble funnet, opplyser politioverbetjent Kåre Hanken i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Ved Larsnes i Sande kommune var et ektepar på motorsykkel på vei gjennom Drageskaret på riksvei 61 da føreren mistet kontrollen over sykkelen. Kona, som var passasjer, ble kastet over autovernet og døde med det samme. Ektemannen kom ikke fysisk til skade.

Den tredje ulykken, som også skjedde i morgentimene søndag, skjedde ved Eiksund på riksvei 653, der en gutt på 12 år syklet langs veien på høyre side. Ifølge øyenvitner svingte han brått over til venstre side av veien og ble da truffet av en bil som kjørte i samme retning.

12-åringen ble hentet av helikopter og brakt til sykehus i Ålesund. Tilstanden skal være alvorlig, men ikke livstruende.

(NTB)