To døgn før alle flyene er i rute igjen

I dag er det full fart på spanske flyplasser. 588 048 passasjerer ut og inn av Spania i dag.

<strong> FULL FART IGJEN:</strong>  Et fly fra Air Europa i gang med å ta av fra Barajas-flyplassen i Madrid. Om lag 600 000 passasjerer ble rammet av kaoset i går. Selv med full drift fra i går ettermiddag kan det fortsatt gå to døgn før alt er i rute igjen.FOTO: LUCA PIERGIOVANNI, EPA/SCANPIX.
FULL FART IGJEN: Et fly fra Air Europa i gang med å ta av fra Barajas-flyplassen i Madrid. Om lag 600 000 passasjerer ble rammet av kaoset i går. Selv med full drift fra i går ettermiddag kan det fortsatt gå to døgn før alt er i rute igjen.FOTO: LUCA PIERGIOVANNI, EPA/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er full drift ved alle spanske flyplasser i dag, men det vil fortsatt gå 48 timer før alle fly til og fra Spania er tilbake på ordinære avgangs- og ankomstider, melder den spanske storavisa El Pais på nett.

Virksomheten går fortsatt under militær kommando etter at den spanske regjeringen i går erklærte unntakstilstand i landet. Flygelederne ble kommandert tilbake på jobb i går ettermiddag, og trafikken var i gang igjen ved 16.30-tiden.

Møtte på jobb Både flygelederne og andre ansatte på flyplassene har møtt på jobb i dag, melder El Pais.

En del ruter går ikke etter planen foreløpig fordi fly og mannskap er på feil sted etter at kaoset startet seint fredag.

Spanske luftfartsmyndigheter har beregnet at nøyaktig 588 048 passasjerer skal komme seg til og fra Spania i dag med fly.

<strong> I KØ:</strong>  Denne mannen sto først i køen på Barajas-flyplassen i Madrid i går kveld. I dag er det full drift vedf spanske flyplasser, men det kan fortsatt gå to døgn før alle avganger og ankomster er i rute igjen. FOTO: PAUL WHITE, AP/SCANPIX.
I KØ: Denne mannen sto først i køen på Barajas-flyplassen i Madrid i går kveld. I dag er det full drift vedf spanske flyplasser, men det kan fortsatt gå to døgn før alle avganger og ankomster er i rute igjen. FOTO: PAUL WHITE, AP/SCANPIX. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer