Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drept - to hardt skadd

To kvinner omkom i en frontkollisjon på riksvei 3 ved Tynset natt til i går. To andre personer pådro seg alvorlige skader og er innlagt på Regionsykehuset i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var tett snødrev da ulykken skjedde klokka 00.45 halvannen kilometer sør for Motrøkrysset ved avkjøringen til Tynset sentrum i Nord-Østerdal. Den ene omkomne var 21 år og kom fra Oslo-området, den andre var 34 år og kom fra Nord-Norge.

Den ene kvinnen var fører av en av bilene. Hun døde kort tid etter ulykken, mens den andre kvinnen, som var passasjer i den andre bilen, døde på Tynset sykehus få timer seinere.
De to hardt skadde personene, en 26 år gammel kvinne og en mann i slutten av 30-årene, ble brakt til Regionsykehuset i Trondheim. Kvinnen er meget alvorlig skadd, og situasjonen er uavklart, opplyser sykehuset. Tilstanden for mannen var stabil i går ettermiddag. Han har alvorlige, men ikke livstruende skader.

En bobil var også innblandet i ulykken, og i denne bilen ble to personer lettere skadd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media