TO OMKOM: Ambulansehelikopter og redningsmannskaper på stedet der to personer mistet livet da en buss og en personbil kolliderte ved Grotli på Strynefjellet fredag ettermiddag. De omkomne satt i personbilen. De to overlevende passasjerene i personbilen er begge hardt skadd. Foto: Vigdis Kroken / Fjuken
TO OMKOM: Ambulansehelikopter og redningsmannskaper på stedet der to personer mistet livet da en buss og en personbil kolliderte ved Grotli på Strynefjellet fredag ettermiddag. De omkomne satt i personbilen. De to overlevende passasjerene i personbilen er begge hardt skadd. Foto: Vigdis Kroken / FjukenVis mer

To drept da buss kolliderte med personbil

Frontkollisjon ved Grotli på Strynefjellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Alle tilgjengelige ambulanser skal være sendt ut, skriver gd.no.

- Det ble meldt om frontkollisjon ved Riksvei 15 klokka 16.20. En personbil har kollidert med en rutebuss. To av de fire ombord i personbilen er bekreftet omkommet, sier operasjonsleder i Gudbrandsdalen politidistrikt Edmund Tofthagen til Dagbladet.

De to andre passasjerene i personbilen er hardt skadd, og sendt til sykehus. En av disse ble fraktet med luftambulanse.

Politiet har så langt ingen formening om hva som er årsaken til ulykken.

Ulykkesstedet ligger om lag 500 meter fra Grotli Høyfjellshotell, nærmere bestemt ved veien der den gamle fjellstua lå. Ingen av personene om bord i rutebussen er kommet fysisk til skade. De 22 busspassasjerene er nå bragt til Grotli Høyfjellshotell.

— Vi har tatt imot de 22 passasjerene i bussen her på hotellet, sier Espen Opsahl til NTB. Han opplyser at kommunelegen i Skjåk skal undersøke dem før det blir avgjort når og hvordan de skal reise videre. — Det virker ikke som passasjerene er fysisk skadde, men de er selvsagt sterkt preget av den stygge ulykken, sier Opsahl.
Dagbladet.no kommer tilbake med mer.