To drept i angrep på en Telenor-butikk i Pakistan

To er drept og tre skadet etter at menn åpnet ild i og utenfor butikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er informert om at det har vært en hendelse på ett av våre salgssteder i Karachi i Pakistan, sier pressetalsmann Per Odland i Telenor group.

Telenor har fått bekreftet at to er døde og tre er skadet i angrepet.

- En kvinnelig ansatt som befant seg inne i butikken er død, i tillegg til en mannlig sikkerhetsansatt som var utenfor butikken, sier Odland. Han har ikke informasjon om de skadde.

Fire menn på motorsykkel Odland forteller at det etter all sannsynlighet er snakk om fire menn på to motorsykler, som har åpnet ild både utenfor og inni butikken. Telenor vil ikke spekulere i om hendelsen er terror-relatert.

- Tankene våre går til de berørte i hendelsen, og sikkerheten til våre ansatte. Vi tilpasser sikkerhetsnivået etter det gjeldene trusselbildet. Det vil vi gjøre nå også, sier Odland.

I følge The Express Tribune sier lokalt politi at angrepet var planlagt.

Flere mobilbutikker angrepet For kun én måned siden, i desember i fjor, døde to menn da to menn åpnet ild i en Telenorbutikk i Shahra-e-Noor Jahan, også i Karachi.

Tidligere i år ble sprengstoff brukt i angrepet av en Mobilink-butikk i Hyderi i Nord-Nazimabad. Mannen bak dette angrepet er pågrepet, men avdelingen for kriminaletterfoskning (CID) har advart om flere angrep, i følge The Express Tribune.