Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drept i eksplosjon i Tyrkia - to mistenkte drept av politiet

Bilbombe eksploderte i Tyrkias tredje største by. 

EKSPLOSJON: Minst ti personer er skadet i eksplosjonen som gikk av utenfor en domstol i den tyrkiske byen Izmir, melder CNN Türk. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har vært en kraftig eksplosjon i den tyrkiske byen Izmir, melder CNN Türk og Tyrkias nyhetsbyrå Anadolu.

To personer skal være drept av det som skal være en bilbombe. I tillegg er to mistenkte skutt og drept av politiet. Politiet jakter en tredje mistenkt som skal være iført svart frakk og en hvit beret.

Bilbombe

Eksplosjonen skal ha funnet sted nær et rettslokale i Izmir, Tyrkias tredje største by som ligger ved Egeerhavet.

Nyhetsbyrået Dogan melder at minst elleve personer skal være såret, skriver NTB.

Ifølge Hurriyet har Guvernør Erol Ayyıldız uttalt at ett av ofrene er en politimann, og den andre var en ansatt ved Izmir tinghus.

Ayyıldız sier at et væpnet sammenstøt brøt ut med militante da politiet forsøkte å stoppe og søke i bilen deres.

Forhindret terror

Guvernøren uttalte også at de militante ble drept i sammenstøtene, og våpen ble beslaglagt.

Ayyıldız sier også at de første funnene antyder på at det er "outlawed Kurdistan Workers' party" (PKK) som er ansvarlig for angrepet.

Ifølge guvernøren skal veisperringene forhindret forhindret et større terrorangrep mot rettslokalet.

De sårede er bragt til sykehus. Distriktsordfører Hasan Karadag sier til NTV at tilstanden er alvorlig for en av de sårede.

Dagbladet oppdaterer saken.

MINST TRE SÅRET: En kraftig eksplosjon skal ha funnet sted nær et rettslokale i Izmir, Tyrkias tredje største by som ligger ved Egeerhavet. Video: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling