Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drept i helikopterstyrt

Krasjet under skiheis-arbeid på Voss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer er funnet døde etter at et frakthelikopter styrtet på Voss like før klokka 16.

- Klokka 15.56 fikk vi melding om at et helikopter hadde styrtet i Bavallen ved skitrekket. AMK på Voss melder at to personer er funnet omkommet, sier Sven Johannessen, operajonsleder ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

- Helikopteret arbeider med å frakte materialer opp til en ny ekspressheis som bygges i området, bekrefter daglig leder i Voss fjellheiser, Göta Storbacka, overfor Dagbladet.no.

Helikopteret styrtet i bakken like ved en vei som går opp til skisenteret, midt mellom to hus med bare rundt 50 meter klaring på hver side, opplyser folk på stedet.

- Det er fullstendig smadret. Det må ha gått rett i bakken, det er ingenting i nærheten det kan ha krasjet inn i, sier Arne Meyer til Dagbladet.no.

Det bekreftes av et vitne som så selve styrten.

– Ifølge et vitne har helikopteret gått i spinn og deretter falt i bakken fra stor høyde, sier informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt til NTB. 

Luftambulanse og politi rykket raskt ut til stedet.

MMS-FOTO: Arne Meyer
MMS-FOTO: Arne Meyer Vis mer

Dagbladet.no kommer med mer.

image: To drept i helikopterstyrt