Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drept i mafiaoppgjør

To mistenkte mafiamedlemmer ble drept og en tredje ble alvorlig såret i tre forskjellige mafiaoppgjør i den sørlige byen Napoli i Italia i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av 134 drap som ble registrert i Napoli og omegn i 2004, hadde hele 105 direkte forbindelse med konflikten som splitter den kriminelle organisasjonen Camorra i Napoli. Makten til den lokale mafiabossen Paolo Di Lauro blir utfordret av en utbrytergruppe som ønsker å etterfølge ham.

Søndag ble en 70 år gammel mann skutt og drept da han parkert bilen i en øde gate like ved huset sitt, ifølge politiet. Mannens to sønner skal være medlemmer av utbrytergruppen. Noe senere ble en 30-åring skutt og drept i en bar i utkanten av Napoli. Også han var medlem av utbrytergruppen.

Senere søndag ble en 25-åring alvorlig såret da han ble skutt av to menn på motorsykkel, mens en 58 år gammel forbipasserende ble truffet i beinet.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media