To drept i sammenstøt i Beirut

Ytterligere 18 personer ble såret i kampene mellom de to rivaliserende gruppene som barket sammen.

TO DREPT: To personer ble natt til mandag drept i gatekamper i Libanons hovedstad Beirut. Ytterligere 18 personer ble såret i kampene som sto mellom rivaliserende grupper som er henholdsvis for og imot president Bashar al-Assad i nabolandet Syria. Foto: Mohamed Azakir / REUTERS / NTB SCANPIX
TO DREPT: To personer ble natt til mandag drept i gatekamper i Libanons hovedstad Beirut. Ytterligere 18 personer ble såret i kampene som sto mellom rivaliserende grupper som er henholdsvis for og imot president Bashar al-Assad i nabolandet Syria. Foto: Mohamed Azakir / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer ble natt til mandag drept i gatekamper i Libanons hovedstad Beirut, ifølge landets statlige nyhetsbyrå.

Ytterligere 18 personer ble såret i kampene som sto mellom rivaliserende grupper som er henholdsvis for og imot president Bashar al-Assad i nabolandet Syria.

Uroen brøt ut etter nyheten om at regjeringssoldater hadde skutt og drept en antisyrisk sunnimuslimsk imam idet bilen han kjørte i lot være å stanse ved en kontrollpost nord i Libanon.

Drapet på imamen skjedde etter at det i flere dager er meldt om sammenstøt mellom sunnimuslimer og sjiamuslimske alawitter i havnebyen Tripoli. Syrias president og hans familie er alawitter, mens mange av opprørerne er sunnimuslimer.

(NTB)