Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drept på E6 i tett snøvær

E6 ble stengt og køene var lange etter en voldsom ulykke ved Minnesund i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MINNESUND/OSLO (Dagbladet.no): Ulykken mellom to personbiler skjedde like nord for Minnesund på grensa mellom Akershus og Hedmark fylke i ettermiddag.

- Ulykken har skjedd mellom Minnesund-brua og Morskogen ca 2. km nord for brua, sier operasjonsleder Geir Eriksen hos Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

To mennesker er bekreftet omkommet, mens to er rapportert lettere skadd. De skal blant annet ha bruddskader.

Seks ambulanser, to legebiler og brannvesen ble rekvirert til ulykkestedet da den første meldingen om ulykken kom til politiet like etter klokka 13 i dag.

Dårlig vær

Det var full stopp på E6 etter ulykken og veien ble stengt både nord og sør for ulykkesstedet.

Køene var lenge lange i begge retninger ved Minnesund.

- Vi organisert omkjøring via Gamleveien som går parallelt med E6, sier Eriksen.

DÅRLIG VÆR: Ulykken skjedde i en sving og det var svært glatt veibane. To mennesker omkom og ulykken skapte store trafikkproblemer. Foto: HENRIK BJÖRNSSON
DÅRLIG VÆR: Ulykken skjedde i en sving og det var svært glatt veibane. To mennesker omkom og ulykken skapte store trafikkproblemer. Foto: HENRIK BJÖRNSSON Vis mer

Det snødde tett i ulykkesområdet. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det er svært glatt veibane forbi ulykkesstedet.

Ambulansehelikopter ble ikke brukt i redningsarbeidet fordi været var alt for dårlig til å lette.

FULL UTRYKNING:</B> Seks ambulanser, politi og brannvesen ble sendt til Minnesund etter ulykken. En person omkom momentant i ulykken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media