Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drept på vei til julebesøk

I løpet av noen timer på lille julaften krevde trafikken to menneskeliv. En 22 år gammel mann fra Straume og en 89 år gammel Bærums-kvinne omkom i to ulykker. Begge var på vei til julebesøk hos familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christian Follnes (22) dro fra sin leilighet ved Straume litt før klokka ni i går morges. Han skulle på julebesøk til sin far i Bergen.

Noen minutter seinere, på riksvei 555 ved Straume på Sotra, mistet han kontrollen over bilen.

Kolliderte med buss

- Bilen kom over i motsatt kjørebane og traff en møtende bil i siden, før den kolliderte med venstre hjørne på en buss og ble kastet 14 meter framover.

Kollisjonen var så kraftig at bilen ble kastet rundt flere ganger. Fronten ble knust, og taket ble flerret av.

- Gutten omkom trolig momentant, sier lensmannsbetjent Gustav Landro ved Fjell og Sund lensmannskontor.

Guttens far fikk dødsbudskapet av politi og prest klokka 11.30.

Veibanen skal ikke ha vært glatt, men det var mørkt og det regnet da ulykken inntraff.

Julebesøk

Bare noen timer seinere - litt etter klokka 13 - omkom en 89 år gammel kvinne i en front-mot-front-kollisjon på E6, tre kilometer sør for Moss. Hun var på vei fra Bærum til julebesøk hos familien i Sarpsborg.

- Kvinnens Volkswagen Polo skar over i motgående kjørefelt og kolliderte med en Seat Toledo med to voksne og to barn. Kvinnen døde trolig momentant, sier lensmannsbetjent Stein-Annar Hansen.

Tilstanden til de fire i Seaten er stabil, og de er utenfor livsfare. Far og datter ble sendt til Sykehuset Østfold, Fredrikstad og mor og sønn ble sendt til Sykehuset Østfold, Moss.

E6 var stengt i litt over en time på grunn av ulykken. Trafikken ble i mellomtida ledet gjennom Moss sentrum, og det oppsto lange køer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling