Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To drosjer krasja i Oslo

Fire personer sendt til sykehus, to med alvorlige skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): To drosjer kolliderte ved Grenseveien 27 i Oslo, ved 0430-tida i natt. Det opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Marianne Grinaker, til Dagbladet.

- To personer er sendt til A-hus, to til Ullevål. De to sistnevnte er alvorlig skadd, sier Grinaker.

Operasjonslederen har foreløpig ikke fått klarhet i om det er sjåfører eller passasjerer som er alvorlig skadd etter ulykken.

- Vi kjenner ikke årsaken til ulykken, og har ingen informasjon om hvor fort bilene kjørte, sier Grinaker til Dagbladet.

Vitner på stedet opplyser til Dagbladet at den ene bilen ble slengt flere titalls meter fra den andre etter kollisjonen.

Politiet foretar nå undersøkelser på stedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling