Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To eldre personer reddet ut etter at bil havnet i elva i Vestfold

Måtte vinsjes opp - personene behandles av helsevesenet.

REDDET UT: De to personene ble reddet ut av bilen som hadde kjørt ut i elva i Vestfold. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen
REDDET UT: De to personene ble reddet ut av bilen som hadde kjørt ut i elva i Vestfold. Foto: Vestfold interkommunale brannvesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt Jan Kristian Johnsen opplyser til Dagbladet at nødetatene har rykket ut til Linnestadsletta i Re kommune i Vestfold.

En bil med en mann og en kvinne i 70-åra havnet i elva ved fylkesvei 35. Personene satt fast i bilen omkring en halvtime, før bilen ble vinsjet opp og personene ble frigjort.

Politiet fikk melding om hendelsen 09.37. Det er ulendt terreng på stedet, men politiet hadde kontakt med personene i bilen før bilen ble vinsjet opp.

Vestfold interkommunale brannvesen
melder rundt klokka 10.10 at bilen er vinsjet ut av elva. Noen minutter etterpå ble personene frigjort.

Luftambulansen er kommet til stedet, og helsepersonell tar seg nå av de to. Vestfold-politiet melder at de mannen og kvinnen i 70-åra tilsynelatende ikke er skadd.

Dykkere fra Drammen var også på vei til ulykka, men vannet truet ikke de to som satt i bilen.

- Vi fikk god hjelp av en Unimog fra Skagerak som tilfeldigvis var i nærheten og ved hjelp av denne ble bilen med de skadde vinsjet opp av vannet. Da satte vi i gang med å frigjøre de to personene, og de er nå ute av bilen og får hjelp av helsepersonell, sier vakthavende brannsjef Hedin Gibbons i en melding på Vestfold interkommunale brannvesens Facebook-side.

Fylkesvei 35 er stengt på stedet.

Dagbladet oppdaterer saken

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media