To ettersøkte menn har meldt seg til politiet etter terroralarmen i London

Politiet i London etterlyste to menn etter at det som trolig var en krangel på undergrunnsstasjonen Oxford Circus, førte til panikk og terroralarm.

OXFORD CIRCUS: Politifolk ved Oxford Circus etter at alarmen ble avblåst. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix
OXFORD CIRCUS: Politifolk ved Oxford Circus etter at alarmen ble avblåst. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 40 år gammel mann og en 21 år gammel mann har frivillig meldt seg til politiet etter at politiet ettersøkte to personer i forbindelse med terroralarmen fredag kveld, skriver The Guardian.

De to personene skal ha blitt avhørt av politiet.

Politiet mener det var en krangel mellom to menn på en plattform før alarmen gikk, og offentliggjorde bilder fra overvåkingskameraer.

16 personer ble behandlet for skader etter at de flyktet fra stasjonen som følge av meldinger om at det var løsnet skudd på en plattform. Det er ikke funnet bevis for at det ble brukt våpen.

Folk som var ute og handlet, søkte tilflukt i butikker i handlegaten Oxford Street, og væpnet politi ble utplassert. Situasjonen ble behandlet som et mulig terrorangrep fram til alarmen ble avblåst.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer