Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To europeere lynsjet til døde på afrikansk ferieøy

To europeiske menn ble torsdag drept av en mobb i Madagaskar etter anklager om organhandel, melder politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapene skjedde på ferieøya Nosy Be, som ligger nordvest for hovedøya i Madagaskar. De to europeerne ble angrepet etter funnet av en død gutt som manglet flere organer.

Den åtte år gamle gutten ble meldt savnet onsdag, noe som førte til at flere hundre innbyggere oppsøkte en politistasjon der de hadde hørt at en mistenkt kidnapper satt innesperret. De krevde mannen utlevert, men politiet svarte med å avfyre flere skudd mot folkemengden, og én person ble drept.

Natt til torsdag ble liket av den unge gutten funnet, noe som gjorde situasjonen enda mer spent. Ifølge en polititalsmann gikk noen av innbyggerne ut og fanget de to europeerne, som deretter ble hengt og satt fyr på. De forkullede likene ble senere funnet av politiet på en populær turiststrand.

Franske myndigheter bekreftet torsdag at den ene av de drepte er fransk statsborger. Den andre er muligens italiensk, ifølge myndighetene i Madagaskar.

Det er sendt ekstra sikkerhetsstyrker til området, og franske myndigheter anbefaler egne borgere til å vente med å reise til Nosy Be til situasjonen er under kontroll. En fransk skole i øystaten er stengt inntil videre.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling