Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To familier i 30 år

Konene kjørte hver sin Rolls-Royce og bodde herskapelig 32 kilometer fra hverandre. Slik gjorde han det!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De hadde mye til felles foruten alderen, Douglas S. Cone (74) og Donald Carlson (74). Ikke bare kjørte konene deres luksusbil av samme merke. De bodde noen mil unna hverandre, og sirkulerte i den samme eksklusive kretsen av rike mennesker i Tampa i Florida.

Den enes kone, Jean Ann Cone, var involvert i eliteskolen hvor barna deres gikk. Samme stilling hadde Hillary Carlson. Skolens bibliotek var oppkalt etter førstnevnte. Idrettsplassen etter den andre. Begge fordi deres rike ektemann hadde gitt skolen store pengegaver.

Fem barn til sammen

Likheten stanser ikke der. Douglas S. Cone var mye bortreist fordi han eide et veibyggingsfirma. Carlson var på farta på grunn av sin hemmelighetsfulle stilling hos myndighetene.

- Det er så slemt. Jeg føler at han har forrådt meg også, sier Panky Snow som har kjent Jean Ann Cone hele livet, og var brudepike i bryllupet.

Noen uker etter at Jean Ann Cone (75) døde i vår, ble dobbeltlivet til ektemannen avslørt. I nesten 30 år hadde han vekslet mellom sine to familier. I Cone-huset hadde han tre barn - i Carlson-residensen to. Ingen av partene vil snakke med nyhetsbyrået AP som forteller den oppsiktsvekkende historien.

Løgn, planlegging og flaks

Douglas og Jean Ann var gift i 52 år. Den 18 år yngre Hillary Carlson jobbet som sekretær for ham på 70-tallet, men AP vet ikke sikkert når de først møttes. Suksessnøkkelen til den nesten tre tiår lange konesjongleringa, var Douglas stadige «forretningsreiser».

I stedet for å reise med jobben, satte han seg i bilen og kjørte de 32 kilometeren til den andre familien, og vice versa når den andre «jobben» krevde sitt. At han likevel klarte å holde dobbeltlivet skjult med to familier som sirkulerte i den samme rikmannskretsen, må ha vært en god kombinasjon av nitid planlegging, veltrente lygeevner og flaks.

Skyr pressen

Historien har vært Tampa-sosietetens suverent mest populære snakkesak etter avsløringen. To uker etter at Jean Ann døde, giftet Douglas seg med kone nummer to som han aldri hadde formalisert forholdet til. Vennene fattet mistanke da de oppdaget bryllupet i en ekteskaps-oversikt i lokalavisa.

- Mamma døde og pappa har laget masse rot. Vi vil bare at dere skal la oss være i fred, sier Cone-datteren Julianne til St. Petersburg Times.

Det er den eneste kommentaren et familiemedlem har gitt til media.

<B>KONE NUMMER TO: Douglas S. Cone brukte aliaset Donald Carlson sammen med Hillary (venstre) som han hadde to barn med.