To fengslet for spritsalg

De to mennene som er siktet etter at en kvinne drakk metanolholdig sprit er fengslet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Drammen tingrett varetektsfengslet en 56 år gammel mann fra Oslo og en 47-åring fra Drammen for fire uker. Politiet begjærte dem fengslet på grunn av faren for bevisforspillelse.

Ifølge politiadvokat Britt Onseng i Søndre Buskerud politidistrikt tok de to mennene betenkningstid til rettens fengslingskjennelse.

Politiet har gjort flere beslag av sprit som kan inneholde metanol, etter at en 59 år gammel kvinne ble metanolforgiftet på en campingplass i Svelvik i helgen. Tilstanden for kvinnen var mandag ettermiddag fortsatt kritisk, får NTB opplyst ved Sykehuset Buskerud i Drammen.

Flere beslag

Kvinnen deltok natt til lørdag på et festlig lag på Homannsberget Camping i Svelvik da hun ble dårlig. En annen kvinne ble sendt til legesjekk fordi hun også skal ha smakt på den samme spriten, men hun ble ikke syk.

Politibetjent Yvonne Hell ved Svelvik lensmannskontor sier til NTB at det i løpet av helgen er gjort flere beslag av flasker og kanner i campingvogner på campingplassen. Dette gjelder blant annet campingvognen til den 59 år gamle kvinnen, der det ble gjort fem beslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer