To fengslet siktet for voldtekt og mishandling

To menn i 30-årene er fengslet i fire uker, siktet for å ha voldtatt, mishandlet og forlatt en estisk kvinne i veikanten i Trøgstad lørdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trøgstad (NTB): To menn i 30-årene er fengslet i fire uker, siktet for å ha voldtatt, mishandlet og forlatt en estisk kvinne i veikanten i Trøgstad lørdag kveld.

Kvinnen skal lørdag kveld ha blitt voldtatt av mennene i en campingvogn i Trøgstad i Østfold etter at de tidligere på kvelden hadde plukket henne opp i Moss. Hun skal ha blitt voldtatt før hun deretter ble mishandlet og forlatt. En bilist fant kvinnen forslått og forfrossen i veikanten.

Begge de siktede mennene ble tirsdag fengslet i fire uker, med brev- og besøkskontroll i 14 dager.

- Min klient har ikke erkjent straffskyld og samtykket ikke til fengslingen, forteller advokat Knut Smedsrud til VG Nett.

Advokat Paal Berg Helland forsvarer den andre mannen som er siktet. Også hans klient nekter straffskyld og ifølge forsvareren stiller mannen seg uforstående til siktelsen.

NTB

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer