SLO EN ANNEN FORELDER: To mannlige foreldre havnet i klammeri utenfor en barnehage i Drammen i ettermiddag. Etter en krangel som dreide seg om hvorvidt den ene hadde parkert for nærme den andre, slo den ene mannlige forelderen til den andre, ifølge politiet. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
SLO EN ANNEN FORELDER: To mannlige foreldre havnet i klammeri utenfor en barnehage i Drammen i ettermiddag. Etter en krangel som dreide seg om hvorvidt den ene hadde parkert for nærme den andre, slo den ene mannlige forelderen til den andre, ifølge politiet. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.noVis mer

Kranglet om parkering:

To foreldre begynte å krangle utenfor barnehage i Drammen: Så slo den ene til den andre i tinningen

- Ikke slik man skal te seg nær en barnehage, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En krangel mellom to mannlige foreldre utenfor en barnehage i Drammen i ettermiddag, endte med et blodig slag mot hodet til én av foreldrene.

Det melder politiet i Søndre Buskerud på Twitter.

Overfor Dagbladet forteller operasjonsleder Christian Gulli at krangelen begynte på parkeringsplassen, foran barna i barnehagen.

- Den ene hevdet at den andre hadde parkert for nær. Så ble det slengt noen bemerkninger hvorpå den ene mannen slo til den andre mannen i tinningen, sier Gulli.

Mannen som ble slått i tinningen, fikk et rift som følge av slaget og begynte å blø. Han gjengjeldte ikke slaget, ifølge politiet.

Fikk melding av kvinne

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 16.04. De fikk melding av en kvinne som var med den fornærmede parten, ifølge operasjonsleder Gulli.

- Dessverre skjedde dette akkurat ved en barnehage. Det er ikke slik man ter seg eller oppfører seg nær en barnehage, og det fikk partene ettertrykkelig beskjed om av politiet, sier operasjonslederen.

Den fornærmede mannen vil ta stilling til hvorvidt han skal anmelde hendelsen seinere, ifølge politiet, som først etter det vil ta stilling til hvordan de skal forfølge saken.

Politiet ønsker ikke å gå ut med hvorvidt de involverte var etniske norske eller ei.

Geleidet barna vekk

Den daglige lederen ved den aktuelle barnehagen, forteller til Dagbladet at hun selv ikke fikk med selv hendelsen.

- Når vi forstår at det er noe sånt som foregår, så geleider vi rutinemessig barna bort fra hendelsen. Vi ønsker jo at både voksne og barne klarer å ordne opp i konflikter uten håndgemeng, sier den daglige lederen.

- Har dette skjedd før?

- Nei, dette har jeg aldri opplevd før. Det ble en uvanlig slutt på dagen, svarer hun.