To front-mot-front ulykker ved Sarpsborg

To personer er omkommet og 6 skadet etter to frontkollisjoner ved E6 nord for Sarpsborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Østfold opplyser at to er omkommet og seks er skadet etter ettermiddagens ulykker på E6. Den første ulykken rundt 16.00 i dag krevde to menneskeliv:

- Fire personer var involvert i ulykken. To av dem omkom, mens den tredje ble fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål universitetssykehus. Den fjerde ble kjørt til Sykehuset Østfold Fredrikstad, opplyser operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt til NTB.

Mannen som ble sendt til Ullevål, er ifølge sykehuset alvorlig skadd, men tilstanden er stabil. Tilstanden til kvinnen som ble sendt til Fredrikstad er ikke kjent.

- Det er lange køer både på E6 og på tilslutningsveiene. Men vi håper veien kan åpnes igjen om ikke altfor lenge, sa Nygårdsmoen ved 17-tiden. Og en halvtime etter var veien åpnet.

Rett etterpå, omkring 18.30 skjedde den andre ulykken bare noen hundre meter nord for den første. Front-mot-front-kollisjonen krevde ingen menneskeliv, men fire er skadd.

- Det er foreløpig uklart hvor alvorlige skadene er, opplyser operasjonsleder i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.